Leta i den här bloggen


onsdag 30 januari 2019

PD-1/PD-L1 signaloinnista kuva


 Tässä kuvassa nivolumab ( Opdivo-niminen) estäjä kodhistuu PD-1.een, jolloin se estätä ettei ligandi PD-L1 pääse vaikutaamaan OPD-1:een.
Lisäksi näkyykuvassa ipilimumab joka puolestaan vaikuttaa CTLA-4- reseptoriin ja tehostaa  nivolumabin vaikutusta T-soluun. opdivovaikutusta.  kuvassa osoitetaan vielä paralleeleja vaikutusteitä muitakin. 'tsäsä kuvasas ei ole  PD-L1- estäjää, vaikka  niitäkin on jo  olemassa, mikä vielä tehostaa   vaikutusta tähän immunosynapsin estoon ja vääntää  kehovasteen kutistamaan syöpää.
Huomaa netistä miten kallis tuo Opdivo hoito on, eikä se oikein  varmaan yksin riitä, se pitää  sofistisesti kombinoida- ja lisäksi pitåä yleiskuntoa  koehtaa, että  tervehdyttävät voimat myös pääsevet valtaan, varsinkin  mieliala on tärkeä: halu elää ja tervehtyä ja pysyä hengissä, sillä halu kuolla toimii tuon PD-1/PD-L-1- tien  kautta: se ohjelmoi solukuolemaa koko kehossa ja energian ja ravintoaineiden puute säätelee   lisäksi apoptoottista suuntaa. (SIRT- systeemi on tässä mukana)  Tämä täytyy vilkaista uudestaan.  SIRT- jårjestelmäänkin on olemassa jotain läääkettä, inhibiittoriakin, ja  sen osuus pitää  tarkistaa onkologisessa  arsenaalissa), se säätyy energiatilasta)

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRWnMPpFGgP817k64j-qvzYVBzU86XT8Dlk7ihjtgZya_e-NV5j

 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRWnMPpFGgP817k64j-qvzYVBzU86XT8Dlk7ihjtgZya_e-NV5j

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar