Leta i den här bloggen


lördag 22 april 2017

P Forsellin ajatus aallosta

http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/universumissa_kaikki_aaltoilee
 Tämä artikkeli antaa ajatuksellista  tausta. esim ikun ihmiset luovat uusia lakeja, fysiikan ja kemian ja hyperfysiikan alkeja, ne luodaan  maapallo-olosuhtessia ja ymprillä on jokin ääretön kenttä jonka kaikkia lakeja ei tunneta ja ne voivat vuorovaikututaa tähän maapallon mikrolakien maailmaan.
Varmaan aina tullaan keksimään lisää uusia luonnonlakeja. 
Sellaistakin olen joskus ajatellut että painovoima joka on jossain suuri tekijä  omaa niitä  aaltojaan ja sanotaan nyt vaikka Pariisin mitta yksi emtri- voi sen suhteen  muuttua, mutta  tässä suhteellisessa maailmasa sitä ei voi tietää. Samalla tavalla esim   se metrin  absoluuttinen suureneminen tai kutistuminen voi heijastua ihmiskunnan aivotoimintaan vastaavasti.  Kun ilmenee jokin erittäin genosidinen uusi aikakausi, näin  ajattelen,  taustalla voi olla se universaalinen kutistumisvaihe joka ihmisen suhteen  palauttaa kehityksessä alkukantaisiin genosidisiin muotoihin- sivistynyt, hyvä ihmsikunta  painuu samalla  depressioon päin.    Näin vain ajattelen.  Sitten toisaalta  odotan, että tulee se  paremman mielialan  aikakausi ( gravitaatioaallon  vähemmän kokoonpuristava aikakausi) , jolloin iloisuus, ihmismyötneisyys ja huumori  ja hvyys alkaa taas vallita  yleisesti maailmassa ja sinä aikana voi  kaiikki insiktin omaavat käyttää  armonaikaa sivistyksen kirjalliseen puoleen  ja opettamiseen, hyvän tiedon lisäämiseen, ja tätä kautta voi vaikuttaa,  että opitaan myös lisää  sivistyksellistä käytöstä ja humaniteettia. Käsittääkseni aina on niiöä aaltoja, öitä, jatkoluomisen toistuvia  öitä,  mutta esim UTkertoo   näin. Jeesus sanoi lähtiessään, että Hän mene tekemään huoneita, siis tilavuusksia ( myös: tähtitarhoja) - ( sitä supistavaa  ( aivoa kutistavaa kuten suomalinen sanoo) yöjaksoa vastaan). Luoja on  tämän valkeuden aaltovoiman ylläpitäjä ihmiskunnan evoluutiossa.  UT myös ennusti vertauksissa,  että tulee olemaan niitä  yöjaksoja ( vertaus 10 neitsyestä jne) ja  edeltä on hyvä tietää että se "varaöljy" on juuri sitä Sanan tietämystä ja ajoissa annettua ja omaksuttua  ajoissa.  Toisin pimeyden nubisjumalattaret koettavat estää opetuksen tulevalta sukupolvelta.
Tämä on sitä valkeuden ja pimeyden lasten välistä  taistelua myös.  Valon "aseet" ovat eri kuin pimeyden aseet.
Sanat ja ajatukset oat myös  energiamuotoja ja aaltoja ja ne säilyvät universumin energiapankissa.  On hyvä harjaannuttaa   tahtonsa ja ajatuksensa  "valkeuden lapsen" ajatuksiin, sillä  se on terveellistä.  ja antaa lisää vastustuskykyä entropiumin voimia vastaan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar